Social Schools

Communicatie vinden wij belangrijk. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Om onze doelstelling te realiseren maken wij gebruik van Social Schools, waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail als, indien gewenst voor urgente berichten, via SMS te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school.

Startpagina van Social Schools  Helpcenter

In het kort ontvangt u via de service van Social Schools de volgende voordelen:
sneller en directer contact via e-mail en, indien gewenst, sms;
  • nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
  • altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender;
  • automatische inschrijflijsten en planningsfunctie;
  • naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, BSO) toevoegen.
Voor u als ouder/verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Verder vragen wij u om na het ontvangen van de koppelcode uw kind(eren) direct te activeren. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van Social Schools? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen.